08 mars 2009

EgyptenIdag slog vi spiken i kistan och bokade en resa till soliga Hurghada i Egypten. Hotellet heter Siva Grand Beach är ett all inclusive hotell. Tobbes pappa fyller 60 år i januari och bjuder med oss och hela klanen inkl. Linda. Det ska bli så fantastiskt underbart - synd att det är så långt kvar!!

Någon som varit där och har några tips och råd?

5 kommentarer:

Molly sa...

Hej! vad kul med resa till egypten!! Jag har varit där, en fantastisk plats på jorden:) Berättar mer på torsdag.. kram kram

agnespappa sa...

ett tips är att ta med oss :)
Ser onekligen fantastiskt ut. Min mamma fyller 65 snart och då bär det iväg till disneyland i paris. chartrar en hel lyxbuss för att få med hela våran familj.

Moster Monica sa...

Hej!
Har varit i där, underbart, men jobbigt för det är sååå varmt där. Tag med magsjukemedicin!!!!

madeleine sa...

va kul! kul för freja också att resa utomlands. har ni köpt resevagn? kan annars tipsa om en som heter avanti, den köpte vi till celine för en vecka sedan eftersom vi ska till mallorca i sommar. smidig, snygg och mycket bra pris. vi har varit där. 2 gånger till och med. jätteskönt med all inclusive! som tidigare skrev, ta med magsjukemedicin. alla vi fick magsjukan. men annars så tror jag inte att jag har något tips, det är hur underbart som helst ialf!!

Norin/Lindgren sa...

Jag & min mamma har oxå vart där!! Väldigt mysigt!! Mitt tips till er är att ha koll på vad ni äter!! Ordentlig uppvärmd mat på buffebordet till middag!! Drick inget vatten & Freja ska inte få kallsup om hon badar i badkaret på rummet!!!! Viktich.. Vi hade det super där men som alla andra hade vi magsjuka med rännskita i över 2 veckor då vi kom hem... Så var försiktig!! :)