08 mars 2009

Racet

Bilderna är tagna av Rickard Persson

Det blev mycket mekande för killarna


Det var 6 st gräsklippartraktorer och ungefär 11 stycken mopeder som skulle göra upp i de olika klasserna. Racet pågick i två timmar men allt efter som tiden gick så blev det färre och färre deltagare ute på banan. Motorer skar och växellådor gav upp.
I Tobbes lag var de tre stycken som turades om att köra. Vrålåket som de konstruerat, med en motor från en lövsug, gjorde att de fick tillbringa mycket av tiden att meka, i depån och även ute på banan. Men den höll tiden ut och de placerades på en stolt tredje plats.
Hörde snacket om hur de skulle bygga om gräsklipparen så den blev snabbare och starkare så jag antar att det blir fler race!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Då får man gratulera till tredjeplatsen då. Måste säga att det låter som en rätt kul grej, att ens komma på att man ska tävla med en gräsklippare. Undrar om Mikael kommer tycka att det är roligare att klippa gräset om jag står bredvid och hejjar på?

Egypten låter underbart, är inte ett dugg avundsjuk;-) Vill också ut och resa. Men tjejerna får väl bli lite äldre först.

Ha det gott/Elin

agnespappa sa...

Jag får säga att det ser fruktanvärt roligt ut , när man väl får köra. Hoppas den blir piggare till kommande tävlingar så ni(tobias) slipper mekandet på banan.