08 januari 2010

Vikt

Torsdagens vikt: 11,8 kg!

Det var ett tag sen vi vägde Freja och jag blev chockad när jag såg resultatet nästan 12 kilo! Inte bara mamma som har blivit rund som en julgris alltså! Fastnade helt i vikten och lyssnade med ett halvt öra när sköterskan pratade på. 11,8 kg rullade runt i huvudet på mig och jag var så glad!

Det är konstigt med vikt. När barn är små , hurrar föräldrarna för varje gram de går upp och när de sen blivit vuxna så gör de allt för att gå ner i vikt.

1 kommentar:

J sa...

Jag är imponerad!!! Vår tjej sondmatas (med Calogen tillskott)+ lite puréer som hon vägde närmare tio kilo och ändock händer inte mycket över de åtta kilo hon bär på... Lite för god ämnesomsättning... Det där med vikten är ändå så gott att se när det bär av uppåt, då man vet hur illa det var i början. Hoppas på en skjuts för vår tjej! Ha en skön helg och gläds åt att maten lyckats behållas och tagits til vara på! Antar att kärkningarna lugnat sig för er? Även här är det så, vilken glädje att slippa all tvätt! sköt om er och lycka till med "dagis"!