26 januari 2010

Ny kompis här hemma


Vi tackar Ponyn för hjälpen och skjutsar tillbaks honom till Habiliteringen och hälsar vår nya kompis välkommen!Freja fick en rullator idag som ska hjälpa henne att bli starkare i benen. Det verkar som hon fattade galoppen med en gång och gick omkring en massa med det samma!

Med här på filmen kan ni se Anna och Inger som jobbar i vårt team på Habiliteringen.

Ni är bäst!

9 kommentarer:

Anonym sa...

WOW vad duktig hon är!! föstår att du blev tårögd! nu e det inte långt tills hon springer runt själv.
Kramar
Malin

Elin sa...

Wow vilken duktig tjej. Kram kram

Ellen sa...

Åh, den var fin.
Snygg blå färg har den också!

Förskolläraren sa...

Jag tror att de andra barnen på förskolan kommer att bli mycket imponerade av den där snygga "vagnen" eller vad de nu kommer att se den som : ) Lycka till Freja! Förskolan är jätterolig : )

Imsavimsa sa...

Vilken fin, en sån vill vi också ha! Och vad mysiga habiliteringstanter ni har, hur ofta får ni gå dit och träna?

Anonym sa...

Åh vad duktig hon är..
Det är ju underbart att se..
kram camilla Falköping

Freja sa...

Imsavimsa: Vårt team på habiiteringen är fantastiska. Vi brukar ha perioder med olika pedagoger. Nu har vi kört ett race med sjukgymnasten 1gång/veckan i 3 veckor. Nu ska vi träffa Inger (den gråhåriga) ett par gånger.
Vi är så glada att de är så bra!

Imsavimsa sa...

Jag frågade vår sjukgymnast idag om rullatorn men det blev tvärnej...hon påstår att den är till för spastiska barn som kastar sig bakåt och jag orkade inte argumentera.

Vår gympare kommer hem till oss och det funkar inte sådär jättebra, vi skulle hellre åka till en ändamålsenlig lokal med massor av olika specialredskap för träning. Men det alternativet finns tyvärr inte här.

Anonym sa...

Heja Freja! Härligt att se=) Va kul med Dagis, vi väntar på att få plats, har ansökt från jan men verkar inte så lätt :( Hoppas allt är bra med er? Kram Weronica & Philippa