09 juni 2009

Nya inköp

En utrullad plasrulle


Var en sväng på Ikea idag med syster. En av sakerna på inköpslistan var barnlås till lådor. Vissa lådor, som de små på bilden, kan Freja gott få leka med men vi har även många som är 60 cm och de är tunga lådor som hon drar ut och klämmer sin lilla hand i springan. Nu ska detta åtgärdas!

Det är så roligt att se hur lilla fröken tar sig fram på egen hand på undervåningen i gåstolen. Ett antal gånger per dag så står hon och skriker av ilska när hon kört fast och vill ha hjälp men annars så klarar hon sig riktigt bra. Hon har även börjat gå när man håller henne i händerna.

Varje litet framsteg är som ett OS guld som Prinsmamman sa en gång!

3 kommentarer:

Prinsmamman sa...

Heja Freja!!

Nathalie sa...

vad kul=) Hon säkert nu i sommar skulle jag tro. När Theo började med de dröjde de inte alls länge tills han gick. Kram på er och trevlig helg=)

Jennifer sa...

Va roligt för er!!! Man blir extra lycklig när våra kämpar fixar dessa bitar. Clara studsar fram sin gåstol lite grann men det är fantastiskt för vardera dm längre hon får den att röra sig. Ska bli kul och se när hon lyckas lika bra som Freja och vi får en anledning till en tur till IKEA=)