17 juni 2009

Bild mix

Gamlamormor och Freja. Ålderskillnad 93 år!

Filip och Freja myser

Igår ringde en läkare och meddelade att odlingen som de gjorde på knappen i förra veckan hade kommit. Det visade att det fanns en bakterie som låg och ruvade och att vi skulle ha koll på om hon fick feber eller blev sämre. På kvällen hade Freja feber och vi ringde in. De ville kolla på henne men bestämde sig för att avvakta tills vidare. Den enda medicinen som hjälper mot denna speciella bakterie kan bara ges intravenöst, vilket betyder inläggning och hela kittet. Förhoppningsvis blir det inget av det hela!


Farfar kom med present

Frejas numera egna lilla fikahörna


8 kommentarer:

familjen Berggren sa...

Den där bollen är bra mysig, den har min barn spenderat oerhört mycket tid...

Honungspojkens mamma sa...

Så fina bilder!

Men vad jobbigt med knappbakterier nu... Hoppas de försvinner så fort det bara går!!

Kram

Elin sa...

Å vad mysig hon har. Får man komma på kaffe å sandkakor?

Hoppas den dumma bakterien håller sig i shack...

Erika Magnusson sa...

Det där stället på översta bilden känns igen =) Där kommer jag tillbringa min sommar.

Kram på er!

Hannah sa...

Vad stor hon är!!

Samma dag vi åkte från Göteborg va den dag jag förstod hur länge ni varit där (och sen blev ni ju kvar ännu längre)Jag va så fruktansvärt osocial och ville inte prata med ngn för jag trodde att ingen förstod vad jag gick igenom, i efterhand vet jag att alla förstod.

Jag hade väl förstått att Freja va äldre än Vera eftersom ni va där när vi kom men hon va ju så liten ändå.

Så den bild jag har kvar från då av Freja är en jätteliten tjej som hostar och kräks och som snuttar väldigt högt på sin napp men här ser hon ju helt "gigantisk" ut ;-)

Anonym sa...

Ja det va rent vad hon växer! nu håller vi tummarna för bakterien bara försvinner snabbt så hon kan fortsätta springa runt där hemma!
Kramar!
malin

Jennifer sa...

Håller tummarna för er nu stora tjej!! Sjukhusvistelse har ni haft tillräckligt av, men man inser varför det kallas catch 22 när man får det ena efter det andra hos våra döttrar. Ha en riktigt go midsommar!
Kram från Halmstad

miamaria sa...

Jisses vad stor hon har blivit! Blir så glad av bilderna och den här fikahörnan var ju bara så söt. Snacka om cool brud i stolen där alltså ;) kramar från oss i sandared