21 juni 2009

Bröllop!

När vi kom ner till Köpenhamn i fredags åkte vi till sjukhuset och myste med Narcissa och Anders. Deras lilla dotter Aida hade växt otroligt mycket sen sist!


Har man ingen barnvagn så improviserar man!

Tobbe kramas med bruden.

Ett kärt återseende med Karl-Erik, en underbar överläkare på Barn intensiven i Göteborg.


Det var en fantastiskt fin dag där allting klaffade. Ett spontant bröllop med 70 gäster som gick att genomföras trots mindre än 14 dagars planering! Vi önskar dem all lycka!!

5 kommentarer:

Nathalie sa...

Vilken vacker kläning hon hade!!!
och vad Aida hade växt och ändrat sig. Jag kände knappt igen henne.. Jag säger bara herregud...
Kram Nathalie

Elin sa...

Å vad fina de var. Och vad stor Aida har blivit. Häftigt att KE var där också. Hoppas ni haft en toppenhelg.

Carola sa...

Tänkte bara säga hej! Jag är inne och läser din blogg ibland... jättefint skrivet. Vi gick på Ätradal samtidigt fast jag är lite yngre, jag låg också inne på neonatalen i Borås i December 07 så jag såg er lite snabbt där. Lycka till i forsättningen! :)

Anonym sa...

Det är ironiskt att se hur mycket kärlek som flödar och öppenhet mellan människor när man har det som tuffast och förutsättningarna är svåra. Tänk om fler kunde ta till sog den lärdomen man fått det här året utan att behöva gå igenom allt vad ni berättaat om, bröllopsparets historia och många av oss som läser bloggen. Va fint av er att glädja brudparet med er vistelse! Det finns ett tyst samförsåtnd mellan de som haft sina barn i kritiska ögonblick.
Njut nu av solskenet och hämta kraft!

Theresa sa...

De strålar verkligen! Kärleken övervinner allt, önskar dem all lycka! Kramisar