22 februari 2011

Tisdagar

Tisdagarna brukar alltid vara uppbokade med diverse undersökningar och habiliteringsbesök. Detta är den dagen som är jag alltid ledig så det passar fint att åka runt.


Idag var det dax för ortopeden. Vi var där för ett tag sen och för att göra nya plastskal som Freja har på fötterna för att rikta upp dem. Passade även på att beställa gymnastikskor och sandaler (sommaren kommer snart). Eftersom skalen, ortoserna, går upp på vaden är det skönt att ha en lång mjuk strumpa under som förhindrar att det blir skav. Vi fick några strumpor från ortopeden förra gången som jag frågade om jag kunde få köpa fler av idag. De kostade 75kr + moms för ETT PAR! Hutlöst dyrt tyckte jag och avvaktade. Ska leta efter egna strumpor - nån som vet kanske? Vi snackar lååånga strumpor, upp till knät.Sjukgymnsasten och ortopedtjejen har beslutat att Freja ska ha nattskenor + skenor som stretchar baksida lår och vad. Kändes som luften gick ur mig lite med alla dessa skal och skenor som ska vara på hela tiden men vi får kämpa på.

Vi fick den nya "Rolle" av sjukgymnasten också och Freja var helt galen och ville vara ute hela dagen och gå runt!

3 kommentarer:

Annika sa...

Polarn o pyret kanske har knästrumpor? Vet att vi har köpt på HM till ett barn på jobbet som har skenor, men det var länge sedan.

Tänker på er varje måndag när jag går på gympa och dom spelar eran "Kamplåt":)

Kram Annika (L.A)

Anonym sa...

kolla m lindex, där har jag köpt knästrumpor till min dotter. de har ganska ofta tag 3 betala för 2. e ju nog lite trevligare än 100kr/st;-) (kan ju va värt o kolla kappahl oxå) borde ju komma lite mer nu till våren:-)
Såååå spännande med ombyggnad på jobbat, får nog allt försöka ta mig via ulricehamn på semestern o då kikar jag in:-) Kram Jenny i skåne

Anonym sa...

Såg dessa: http://www.prinsessebutikken.dk/group.asp?group=1055

och tänkte på att jag läst att ni sökte efter knästrumpor