14 mars 2010

Permis

Idag har det vänt, Freja mår mycket bättre och har (peppar, peppar) bara kräkts en enda gång idag. De satte in en antibiotikakur igår och hoppades på att det skulle hjälpa. Hennes magmedicin, Nexium, var alldeles för låg dos också så den har höjts. En kombination av dessa verkar ha gjort susen!

Vi fick åka hem på permission under dagen men nu ska vi tillbaks för Freja får fortfarande dropp på natten. Hon äter bara hälften mot vad hon brukar så de hjälper upp med dropp ett tag till.

Vi är på g.

5 kommentarer:

Elin sa...

Härligt att läsa att hon mår bättre. Nu får hon bli frisk lilla stumpan.
Kramar från oss

Eva- lena sa...

Skönt att det har vänt och att hon mår bättre.
Kram

Alice med familj sa...

Åh Nexium dosen är så himla känslig. Vi försöker sänka våran men det går bara inte, hon börjar kräkas för fullt efter bara någon dag med en halv ml mindre.
Härligt att höra att hon mår bättre! Hon är för söt lilltjejen! Kramar till er alla.

tess sa...

underbart att det går åt rätt håll!!
o skönt med lite permis när det är underbart vårväder, eller ja, när man kollar uppåt är det vår, kollar man på backen är det vinter, så ge fan i o kolla på backen! :)

kram

Ida sa...

Sötisen! Hoppas verkligen hon blir bättre snart och att ni får hjälp med att minska hennes kräkningar. Fast jag inte syns så mycket så tänker jag så oerhört mycket på er!! Följer er här på bloggen. Men jag har tänkt komma hem över Påsken och stanna några dagar, vore så kul om vi hann att ses! Stor stor kram Ida