12 mars 2010

På rum 22

Nej, det blev ingen utskrivning idag. Vi provade att ta bort droppet och mata henne som vanligt men inget ville stanna kvar i magen.

När droppet var bortkopplat så passade jag på att släppa ner Freja på golvet så hon fick krypa lite. Det var som att släppa ut en kalv på grönbete, hon blev lycklig. Nålen satt så dumt till på foten och med tanke på hur svårt det var att få dit den så är vi väldigt rädda om den.

Det kanske är löjligt, men det var så skönt att Freja passade på att megakräkas när doktorn gick ronden så han fick se hur hon beter sig. Ibland känns det som om de tror att man hittar på. Nu ska de ta urinprov, odling från näsan, sätta in dropp igen och eventuellt göra en passageröntgen på magen. Vi blir kvar hela helgen och det känns ändå ganska bra. Skönt att de tar tag i det och undersöker henne från topp till tå.

Den snälla lekterapitanten som underhåller alla barnen på avdelningen förstod Frejas passion för Teletubbies och letade fram en film och Freja sitter glatt i sängen och tittar.

Gissar att vi kommer få se den ett antal gånger denna helgen...

8 kommentarer:

Anonym sa...

En Krya på dig Kram till Freja! Hoppas ni snart kommer hem. Kram Weronica & Philippa

Anonym sa...

Hejsan!

Vad bra att dom ev kommer att göra passageröntgen på lilla tösen.

Och att läkaren fick vara med och se hennes kasadkärkningar.

Ta hand om er=)

Kram Nathalie o Theo

Prinsmamman sa...

Fy vad tråkigt gumman =(
Skönt att dom tar lite prover nu iallafall. Krama Frejasan massor från oss!!! Vi kanske kommer helgen efter påsk förresten, du jobbar väl då?

Kram

Norin/Lindgren sa...

jag fattar precis vad du menar med att det var skönt att hon kräktes då doktorn va där... Ännu skönare om hon hade kräkts på honom så han fick springa & duscha & byta kläder som en annan får göra typ 3 gånger om dagen... Sixten har knappt visat sin sämsta kräksida för vå sjukhuspersonal & det är ju det vi önskar att han ska göra så dom ska tro en...

Hoppas Frejafröken piggar på sig fort!!!

Kram

Anonym sa...

Kram til er på sjukhuset! Vi tänker mkt på er och hoppas innerligt att lilla Freja snart blir bättre. Blir allt bättre är ni alla hjärtligt välkommna till oss på Blåsippsstigen nästa lördag from 16 då vi ska fira grabbarna i familjen. stor kram Agneta, Lennart och Karl

Freja sa...

Maria: Klart jag jobbar efter påsk under vår öppningshelg! Har ni spanat i någon vagn på hemsidan?

Agneta: Vi får se hur Freja mår, Tobbe ska på kurs med jobbet så han kan inte. Vi hörs kram

J sa...

Sköt om er! Tur att de får se hur Freja kräks. de sjukskötersor som såg vår tjej sa ALDRIG mer fraen- alla barn kräks... De såg skillnaden i dl...
Försök boa in er så gott det ågr för tillfället, medan ni nu kanske äntligen får en skjuts fram i rätt riktning. Oavsett vilket, så beröm för Frejas viktuppgång ändå. Mycket avis...men gläds för er skull då man vet vilken kamp man för för varje ökat gram.

Prinsmamman sa...

Hej gumman!
Nu får ni se till att kry på er!!
Vi har inte spanat på någon vagn men vi tar nog med oss en familj som ska titta på en, eller hon iallafall men vi vet ju vem som bestämmer ;)
Vi behöver en del tillbehör till tältet och så måste koziol- samlingen uppdateras lite inför säsongen =)
Ta hand om varandra!
Kram!!