21 mars 2010

Borås here we come

Natten blev inte alls bra. Freja har kräkts en gång i timmen och inte behållt något alls. Jag har ringt till avdelningen i Borås så vi ska dit nu.

Fan.

7 kommentarer:

Här är vi!! Norin/Lindgren sa...

Usch & fy!!! Kämpa kämpa kämpa... Kan man nån gång få göra något annat???

Om freja haft magsjuka kan det vara ide att byta ut maten till mjölkfritt ett tag om det inte vill ge sig... Det funkar på mina barn som är känslig mot mjölk efter magsjuka.. Fick ligga inne i dygn med Olle för vi inte fattade att han var kännslig mot mjölk... eftre några dagar/vecka så kan man skata byta tillbaka till vanliga kosten igen...

Kram

Skalmans mamma sa...

Kram! Hoppas Freja mår bättre. Magsjuka borde utrotas =(!

Therese sa...

Nej! Skickar massa styrkekramar till er.

Jennie sa...

Krya på kramar från Holger till Freja. Han är dock lite förkyld tyvärr så dagis starten blir uppskjuten.

J sa...

F-n också! Fööra årets mars låg vi inne hela månaden, mitt mantra var Tomas Ledins "Håll ut...allting vänder i april..." Oavsett vad man anser om Ledin så var det ord man höll hårt i när ena lasset efter det andra flög ur vår tjej och då man till slut enbart hade landstinget Halland kläder till hands. Sköt om er!!

Molly sa...

Vi tänker på er!! Krama Freja från oss

Carro sa...

ÅÅ lilla skruttan!Hoppas verkligen det vänder... Saknade er däremot på Björkö :( Tänkte svänga förbi och säga hej på vägen hem efter lunch hos ett par vänner i Vårgårda men tiden rann iväg...så vi får ta det en annan gång.
Tänker på er och många styrkekramar!