23 februari 2010

Mammaträff


Var på mammaträff igår och fick ny energi. En mamma hade varit på Mun H center i Göteborg och fått otroligt bra bemötande, råd och rön.

Mun H center är ett ställe där de har samlat en massa specialister som har med tal och ätandet att göra. Jag har vetat om att det finns men vi har aldrig varit där, men idag ringde jag till vår logoped och sa att hon skulle fixa en remiss så vi får komma dit. Det lät inte alls omöjligt, de hade pratat om det innan, men det är konstigt att man ska behöva efterfråga det själv.

Förutom att fika på mammaträffen så fick jag en massa material till stödtecken och tips på olika sidor som denna där det finns en massa bra information att använda sig av. Bara att skriva ut och börja använda.

2 kommentarer:

Jennie sa...

Nu har jag lagt till tecken sida till favoriter!

Jenny Lind sa...

Hej! Har sedan i våras följt din blogg. I april föddes min lilla dotter, Hanna. Efter en tuff start m hjärtoperation, 22q11-diagnos osv...ja du vet ju hur livet snurrar iväg, så börjar vi landa. Allt går faktiskt väldigt bra, men man vågar ju inte helt slappna av. Det hade varit så skoj att få vara med en gång på en mamma träff. Jag är egentligen en Trollhätte tjej, men är sedan flera år bosatt i Norge. Och jag har ännu inte träffat vare sig andra DiGeorge-barn eller föräldrar. Känner mig lite ensam ...och frågvis... :-)
Lite lustigt, men våra döttrar ser verkligen ut som systrar på vissa bilder... :-) Ha en fin dag och tack för en fin blogg! Jenny & Hanna (karlsson_lind@yahoo.no)