26 februari 2010

Vab

"Vård av barn" är ett faktum här hemma. Vi har kommit in i systemet med förskolan och även börjat med "VAB". Freja är en känslig tjej som varit ganska isolerad i två år så det är inte konstigt att hon blir sjuk. Vart än man kommer så säger folk att det är normalt, alla barn blir sjuka, "du-skulle-sett-Ullas-lilla-som-var-sjuk-hela-tiden!". Jag skiter i alla som varit sjuka och att "det är så det är i början", jag vill bara jobba och inte behöva ta vård av sjukt barn hela jäkla tiden.

Tobbe tog sin första VAB dag idag. Var tvungen att få lite miljöombyte.

4 kommentarer:

familjen Berggren sa...

Du vet väl att alla får ta vab. Mormor farmor Syskon. Kan ju vara skönt om det blir mycket.

Jennie sa...

Tycker synd om er och känner precis likadant. Jag och Tomas jobbar därför heltid bägge två. För Hogge är sjuk jätteofta och då blir de ungeför som att jobba 75%. Krya på kramar till Freja!

Elin sa...

Å tråkigt, krya på er snabbt.

Kram

J sa...

Trist att höra, då man bara vill komma igång och få vara som en vanlig förälder... Vi har ej börjat ha vår tjej på förskolan än, blir nog till hösten (är ju ett halvår yngre än Freja) men det blir nog likt er då. Dock vill man bara få tyst på de där "alla barn.." kommenarer. "Alla barn kräks" har vi hört så ofta att jag själv nog snart börjar med kaskader... Nä alla barn har det inte så tufft som våra barn har och haft det, det visar sig i vilka kämpar de är! Och ni/vi är!