28 oktober 2009

Test

Vi ska iväg till habiliteringen strax. Det ska göras en motorisk bedömning på Freja. Spännande att se vad de säger men samtidigt nervöst. Man undrar vad testet innebär och vill ju att hon ska göra bra i från sig.

I morgon ska vi ha möte med förskolans personal och rektorn och diskutera Frejas kommande start där. Får se hur de bedömer hur mycket assistans hon behöver.

Vi hoppas på det bästa.

5 kommentarer:

Elin sa...

Håller tummarna för freja på testet. Det fixar hon säkert jättbra. Spännande med dagisstart också. När är meningen att hon ska börja?

Kram

Carro sa...

Lycka till m testet och att hon får den hkälp hon behöver t dagisstarten!Höstkram!

Mia sa...

Spännande tider väntar märker jag! Som förskolelärare vill jag peppa er och uppmana er till att ställa krav på förskolan. Stå på er och kom med krav, snarare till ledningen än till pedagogerna. Det kan vara kämpigt med en kommun och seegt att få saker och ting gjorda, men som sagt stå på er och våga säg era åsikter och Frejas behov.

Hoppas att saker och ting har löst sig efter branden.

Kram Mia

familjen Berggren sa...

Lycka till med testet och säger det samma som Mia. Stå på er så ni får den hjälp ni behöver. Det finns nästan inga gränser för vad man kan få och Vilka hjälpmedel som kan sättas in.

Kramar Cissi

Therese sa...

Hoppas det gick bra på hab idag!

Håller tummarna för ert möte i morgon. När ska Freja börja? Hoppas på att det ska bli ett sånt möte för vår del snart. Noah ska skolas in i januari.