29 oktober 2009

Möte med förskolan

Idag var det möte med personalen på förskolan som stod på dagordningen. Vi fick världens varmaste mottagande och jag ser verkligen fram emot att börja skola in Freja i feb. Hon kommer att få det superbra där med en egen resurs som ser till henne. Personalen såg helt bestört ut när vi rabblade upp alla specialiteter som kommer med Freja. Det låter ju så mycket när man ska förklara vad hennes kromosomfel drar med sig och vad hennes behov är.

Vi gick från förskolan med ett leende på läpparna. Det här kommer bli bra.

7 kommentarer:

Therese sa...

Så glad jag blir för er skull! Underbart!

Så ni skolar in i februari... Noah ska som som sagt börja redan i januari. Och vi har ännu inget klart... Eller ja, vi har precis fått veta att vi har en plats. En början, alltså. Det blir till att ringa rektorn snarast.


Kram

Therese

Maria sa...

Åh så härligt att ni fick en positiv känsla och upplevelse. Jag blir tårögd när jag tänker på att Freja är stora tjejen som ska börja på dagis nu!!

Mia sa...

Härligt! Hoppas verkligen lillfia ska trivas på förskolan.

Kram Mia

Jen sa...

Åh va gott att höra! Känenr själv lite oro för just den övergången, men härligt att höra att det ser ljust ut för er! All lycka till!

Minoriteten i majoriteten sa...

Det är så det ska vara!
Härligt att allt känns bra och tryggt!

Hannah sa...

Förstår om det är svårt för er att lämna henne till helt nya människor, det tyckte jag va jättesvårt med just Elis, inte Alma eller Vera men Elis hade jag det jättejobbigt att "lämna ifrån mig" och det va bara för hans matallergier och hans dåliga språk, att han inte kunde göra sig förstådd. Med Freja är det ju "lite" mer än så!

Men skönt att det känns bra med dagiset (som jag vet heter förskola men jag är gammal och har svårt att vänja om mig) ;-)

Elin sa...

Härligt att det kännns så bra med dagiset. Lilla fröken är inte så liten längre. Hoppas hon kommer trivas superbra med alla nya kompisar. Kram