22 april 2009

Min Karin


Jag hade en dålig dag igår men när jag kom hem från jobbet fick jag en tidigt mors dag present - en cykel. En "Karin" från Monark och jag känner att vi kommer bli ett tjat par! Inhandlade en mini cykelhjälm åt Freja idag och håller tummarna att hon tycker det är roligt att sitta där bak! Ägnade mig en sekund åt att jag också kanske skulle ha en hjälm (eftersom jag inte cyklat på ett par år) men vad faan, man har ju en image att tänka på!

Karin och jag.

8 kommentarer:

Hannah sa...

Nu tar jag för givet att hon inte läser här men Alma berättade en gång att hennes pappas tjejs cykelhjälm va... nån färg jag inte kommer ihåg nu och jag blev helt full i skratt och kunde knappt dölja det och Alma fattade inte alls vad som va roligt :-)

Och varför skulle hon förstå? Det är väl egentligen bara smart att ha hjälm men jag skulle, lixom du, inte heller sätta på mig nån, tyvärr.

Anonym sa...

Klart du ska ha hjälm, det har jag alltid (korsar fingrarna bakom ryggen) Men hon va iaf bra snygg sin karin.

Kram/Elin

Anonym sa...

Men HALLÅ.... vill du att dina barn om några år ska säga nämen mamma du har ju ingen hjälm varför ska jag behöva ha det då? och eg håller jag med om hela imagekittet och allt.. men har man barn så borde man kanske ändå visa hur man bör göra rent säkerhetsmässigt sätt? ja det tycker jag iaf.. tack för en trevlig blogg! / Pia

Mia sa...

Mitt motto, som hjälmbärare, är: Hellre lite ful MED cykelhjälm, än krossad skalle på bårhuset. Vem bryr sig om utseendet där liksom??

Tänk också på att du har ansvar för både man och barn, de vill nog gärna ha sin tjej och mamma kvar.

/Tant Präktig :D

Freja sa...

Ja, jag vet att det är dåligt av mig med hjälm tänkandet. Får ta en andra fundering.

familjen Berggren sa...

Köp en till Tobbe med så kan ni ju vara töntiga ihop. Det gjorde jag och Martin hatar sin men vill han vara med och cykla är det bara ha den på. När han ska cykla själv då frågar han mig om han verkligen måste då med. Snacka om att man är mamma till alla i familjen...
Kram Cissi

Anonym sa...

självklart ska du ha hjälm. Det kan kännas lite töntigt i början men det går över. Dessutom lär man ju barnen lite trafikvett.

Jessica

Stina sa...

Hahaha...Va roligt..Jag har oxå en Karin..å det ska jag säga dej..att Karin e jätte pålitlig och bra!! Fort går det oxå...Å så va det hjälm..jag köpte ju en...men den sitter iaf inte på huvudet utan ligger på hatthyllan :D Som sagt, man måste ju tänka på sin image!! Ha det..