18 september 2009

Fredagsmys

Recept på en lyckad fredag:

1 st soffa
1 portion tacos
1 glas vitt
Lägg till Idol = klart!

Hur ser er fredagskväll ut?

6 kommentarer:

J sa...

Thaimat, en mariestad och Idol. Dock ville vår dotter krydda upp kvälen. Drog ut hela knappen med upplåst inneballong...tjejen var ej glad, men efter att jag bitit ihop och tagit ur vätskan, fått in den igen och blåst upp den lite extra så var hon samma goa tjej igen och vi kunde få en lugn kväll. Ha det bra i värmen i helgen!

Jennie sa...

Idol. tacos och rött vin!

Freja sa...

J: Visst får man lite högre puls när knappen åker ut? Jag har dragit ut den 2 gånger hittills får så dåligt samvete när hon gråter så av smärta :(.

Hoppas ni får en bra helg också!

Lena Söderkvist sa...

Efter en utekväll med Frejas farmor på torsdagen och sen arbete hela fredagen så fick det bli något som ej krävde för mycket,fläskfilé med potatisklyftor, sen idol och halvsovande i soffan. Hoppas inköpet från torsdagen passade till Freja. Kram:)

Jennie sa...

Det märks att hösten har anlänt! Jag tänker på OLW sången: nu är det fredags mys, om det så är det sista jag gör..!! Tv, god mat och härliga vänner! Kram

Frida sa...

Hm... en inflyttningsfest med gratis alkohol (who cares?) en rödvinsfull alltför pratglad Claes, taxi hem och direkt i säng. Ingen idol här inte... men lördagen blev tv-myyyys! :) snart ses vi!! puss på er.