14 juli 2009

Borås djurpark

Åkte till Borås djurpark idag med Frejas farmor. Tänkte att "Åh, idag är en perfekt dag att gå på zoo!" Synd bara att hela väst Sverige tänkte nog samma sak när de vaknade idag! När vi fick syn på den enorma kön, som var flera hundra meter lång, gav vi upp och åkte hem.

Det var den utflykten.

4 kommentarer:

Elin sa...

Å vad tråkigt. Så typiskt. Vi var till universeum förra veckan, som ungefär resten av alla turister i göteborg. Inte lätt att komma fram där med barnvagnar.

Anonym sa...

Vi var också på djurparken idag, tänkte bara svänga dit en stund och käka lunch, men insåg snabbt att det inte var någon idee att trängas på lunchstället. Vi åkte och åt någon annanstans och när vi kom tillbaka var till och med polisen där för att övervaka lite...
Bättre lycka nästa gång
Kram Cissi

Anonym sa...

Ta med Plutten till en heldag i Göteborg och slottsskogen. Inga köer, gratis och både älgar, pingviner och ankor finns tillgängliga. På eftermiddagen bjuds det på fika och hundzoo (då tre hundar numera huserar i vår trädgård) i Kullavik. Kak- och bullprovning serveras vid ett nybyggt bord och en snabbkurs i byggteknik är möjlig under 13 nya takstolar.

Christine

Anonym sa...

Vi var där. Kön var enorm men där inne märktes inte så mkt utav det. Hoppas ni alla mår bra. Kram från Petra