03 januari 2011

Året med oss!

2010 firades in på vår inglasade altan, uppvärmd med byggfläktar och gasolvärmare, med våra vänner. Snön vräkte ner och Tobbe plogade glatt med sin älskade trädgårdstraktor.

Det var kalla dagar i januari men vi hade andra planer! Tobias pappa bjöd med oss på en underbar semester till Egypten!

Vi bytte snön mot palmer och ingen ville åka hem efter en vecka!

Poolbaren var perfekt när man ville sola ryggen på ett "roligare" sätt!

I feb började Freja förskolan! Stora tjejen!

På förskolan fick hon inte vara så länge innan förkyldningarna kom. Efter en lång, envis förkyldning så fick Freja läggas in för uttorkning på grund av alla kräkningar. Vi fick åka hem efter några dagar men kom snabbt tillbaka för Freja fick en ordentlig magsjuka och blev uttorkad på nytt.


Vi fick en ny kompis i familjen - Rolle! Den gamla "Ponyn" fick åka i retur och Freja trivdes bra med sitt nya hjälpmedel.

Vi åkte på familjehelg på Grötö i maj med 22q11 föreningen. Där fick vi äntligen träffa Abbe och hans goa familj! Superkul att träffa alla andra familjer som man lärt känna också! Vi hoppas alla kommer med i maj igen!

En utredning på Frejas mage startades. Här gjordes en 24 tim PH mätning på magen.


Midsommar firades på riktigt svenskt vis med kransar och dans kring midsommarstång.

Vi blev kidnappade till möhippa och svensexa. Utklädda och lite nervösa och uppspelta följde vi med våra tjej/kill gäng. Oj vad kul vi hade! Tusen tack alla tjejer!


Om jag säger Black Eyed Peas "I got a feeling" så förstår alla vad jag menar- i alla fall om man var med och dansade i tältet!

Det blev en hel del resande med jobbet under året. Vi har varit och i Danmark, Holland och här på bilden, var vi på väg till Tyskland för att se 2011 års modeller! Vi har även gått på diverse kurser så det har blivit en del hotellnätter under året! Inte mig emot! Kan fortfarande inte förstå att detta är mitt jobb! Vi har så roligt!

Vi gjorde ett besök på Borås djurpark och Freja blev fast vid aphuset.

Semester tillbringade vi vid västkusten och lyckades pricka in alla stormiga dagar! Några soltimmar fick vi i alla fall!


Min blåa pärla såldes!


Den största dagen under året är absolut 7 aug när vi gifte oss!

Det årliga kräftfisket!
Syrran fyllde 35 och ställde till med stor Hippiefest!

Freja fick en studsmatta som hon ÄLSKADE!!

Fler magundersökningar kom. Efter överläggning så kom läkarna fram till att magmunnen skulle opereras så att kräkningarna försvinner. Operation kommer ske i feb.


Freja fick ett nytt rum.

Vintern kom tidigt och med besked!

Frejas födelsedag var helt otrolig, likadant med julen - såå många paket! Vi kommer behöva bygga ut i framtiden om det ska fortsätta såhär!
2010 har varit ett helt otroligt år! Tre av mina kompisar har fått barn, vi har gift oss, gjort en massa roliga saker, gått teckenkurs.
Freja har gjort en massa framsteg, kryper snabbare än vinden, går bra i sin Rolle, dricker vatten, slickar på mat, tecknar en massa tecken och har växt en massa vilket har resulterat i smeknamnet "TjockaBerta". Vi har fått hem en ny mat som är lite kalorifattigare!
Årets största förlust var att A hastigt lämnade oss i kampen med cancern.
2011 kommer få det tufft om det ska kunna bräcka 2010 men jag känner på mig att det kommer bli ett toppen år!
  • Vi har startat ett nytt företag! Jag, Tobbe, Syster och hennes man har bildat ett företag som ska sälja campingprodukter på nätet! I slutet kommer vi lansera denna hemsida! Planen är att Tobias ska jobba där så han har sagt upp sig från sitt jobb på Verktygsboden!
  • En kompis till mig ska ha barn!
  • min andra syster ska börja plugga till hudteraput så jag ser fram emot att vara försöksperson!
  • Freja ska opereras under feb vilket kommer bli jobbigt men i det långa loppet positivt.
  • Vi ska åka utomlands igen!
Under året så hoppas jag att Freja kommer börja gå och fortsätta med sin fina utveckling!
2011 - lets go!

3 kommentarer:

Maria sa...

Underbara människor, jag älskar er så <3

Elin sa...

2011 kommer att bli ett toppenår. Massa spännande saker på G hos er ju. Massa kramar till er

tess sa...

Du är bäst!!