18 oktober 2010

Feb 2011

Vi träffade en kirurg idag och det blev beslutat att Freja ska operera magmunnen i februari 2011. Det känns skönt att vi är ett steg närmare en kräkfri tillvaro. Visserligen så har det varit ganska lugnt med kräket ett tag men jag vet ju vad som händer när alla förkyldningar kommer krypande. Tror att Freja kommer påverkas positivt när hon blir fri från alla uppstötningar som hon har dagligen också.

Det kommer vara en titthålsoperation vilken också känns bra att det inte blir ytterligare ett ärr i samlingen. Dessutom är det snabbare återhämtning.

Det kommer bli bra.

5 kommentarer:

Elin sa...

Skönt att det blir gjort. Hoppas verkligen att Freja blir hjälpt av det. Kan inte va skönt med alla uppstötningar och spyor ju. Lovar att komma och hälsa på efter op om ni orkar och vill ha besök. Fast det kanske går så fort att det bara blir swich in och ut. Hoppas det. Kram på er

Sofia sa...

Åhh vad skönt =)

J sa...

Det kommer bli bra precis som du säger. Åh va härligt att Freja också lagt på sig. Vår tjej stampar kring 10 kg och verkar ha ngt med tillväxthormonerna, dock snases hon för liten för att ta de sista testerna...hmm...moment 22. Vi vet att Gbg nu bestämt att kalla oss,väntar bara på lappen i brevlådan. Har redan tvättat tre tvättar idag...Är det övre magmunnen för Freja eller nedre?
Skönt att ni fått besked. Kan tänka mig att många i er omgivning likt våran undrar varför man fått kämpa så länge på denna hjälp... Bamsekram!!!

Fia sa...

Vill också ge mig till känna (fick idén av en mycket vis tjej som kan det här med att kommentera).

Ville bara skicka en tanke och en styrkekram.

Ta hand om varandra.

Kram Fia

Freja sa...

Elin: Ja vi planerar att snabbt komma hem igen! Hoppas allt är bra med dig och dina tjejer!

Sofia: tack!

J: Det är den övre magmunnen som ska opereras. Hoppas ni får kallelsen snart!

Fia: Kram tillbaks!