07 september 2010

Träningsdag

I väntrummet i väntan på sjukgymnasten.


Jag kom på mig själv att sitta och studera de olika familjerna som satt i väntrummet ihop med oss och funderade vad deras barn hade för handikapp. Det finns så många "osynliga" handikapp i dagens läge!

Nu för tiden har de blivit väldigt duktiga på att "fånga upp" barn som har det kämpigare i skolan och utreda dem. Fler barn får upptäcks med diagnoser och fler barn föds med handikapp och det är därför det är så fullt på alla Habiliterings center överallt. På vår habiliteringen finns otroligt mycket hjälp att hämta och jag är så glad att vi får komma dit.

Vi har fått en ny sjukgymnast, en sån där "åhh-du-är-så-underbar-så-jag-vill-krama-dig" sjukgymnast! Vi har bokat fyra tisdagar i rad då vi åker till Borås och tränar. På torsdag kommer hon til förskolan och instruerar dem hur de ska öva Freja. Just nu är det gåträning som gäller och det är mycket lockande och lekande för att få Freja att göra som vi vill!

2 kommentarer:

Elin sa...

En sån sjukgymnast borde alla ha. Vi har en sån astmadr, alldeles underbar.

Massa härliga bilder på stora fina tjejen, så kul att se.

Kramar till er alla 3

Louise sa...

Heej!
Har följt din blogg länge nu och Frejas utveckling är så rolig att följa! Lite nyfiken bara! :) Hur går det med maten? slipper hon ha ryggsäcken nu? :) ser den sällan på bilder längre :)

Ha det så bra!
Kram Louise

P.S Så himla fna bröllops bilder :) Grattis till er!!