16 maj 2010

Grötö 2010


I helgen har vi varit ute i Göteborgs skärgård på familjehelg med 22q11 föreningen. I år var det ovanligt många familjer, 28 st, så varenda stuga var bokade plus några extra. Nästa år blir det nog svårt att få plats så då gäller det att vara ute med anmälan i tid!

På fredagskvällen var det den årliga tipspromenaden och "Team Freja" knep 3:e plats i år också! (Trots att vi gissade på hälften av frågorna i år igen!) På 1:a plats dominerade Abbes familj som hade alla rätt och dessutom nästan prickat utslagsfrågan också! Andra som var med under helgen var söta Agnes och charmtrollet Elliot som även de har bloggar.

Det var det föreläsningar för oss föräldrar medans barnen delades in i olika grupper som passades av massa gulliga barnvakter. "Gurun", som även heter Solveig Oskarsdottir, var där och delade med sig av sina kunskaper om 22q11 och en logoped från 22q11 teamet pratade om tal och matsvårigheter. Under söndagen kom Ulrika Brodd och pratade om att leva med en dotter som har många särskilda behov.

Vi bodde i stugan i mitten.
Det var många nytilkomna familjer i år och alla verkade nöjda med helgen! Vi ses nästa år igen, om inte innan!

1 kommentar:

Jennifer sa...

Vi hoppas på att komma iväg nästa år, så vår tjej får träffa din going!
Härligt att se att Freja är en liten Chocoholic...känns som det där stämmer in på vår tjej, ngt som hon ärvt från mamma må tro.