30 augusti 2010

Sann glädje



Jag sa till Freja att vi skulle sätta ihop den nyinköpta studsmattan och hela hon lyste upp av lycka! När den väl var klar så släppte vi lös henne så blev hon alldeles galen av glädje.
Tror att hon kommer tillbringa många timmar på denna present.

29 augusti 2010

Fuldans

Ni måste gå in på denna sidan och kolla! Så himla rolig! Man kan styra benen armarna för sig, tryck bara på de olika stilarna.

Favorit i repris

25 augusti 2010

Studsmatta

Jag har alltid tyckt att där studsmattorna, som folk envisas att ha trots en tomt på 800kvadrat, är så fula och förpestar alla trädgårdarna. Jag skulle minsann A L D R I G köpa en!

För ett tag sen släppte vi på Freja en stor studsmatta. Oj, oj, oj vad hon skrattade! Vilken bra träning det var för henne! Trots att hoppandet framkallade kräkningar så vägrade hon gå av och ville bara studsa. Vi som stod och tittade på var rörande överens - Freja måste få en studsmatta!

I måndags när jag var hemma och hade vård av barn hittade jag en 4m matta med nät för 700kr på Blocket och ansåg detta som ett fynd. Jag ringde och köpte den osedd och hämtat den ikväll i de småländska skogarna.

Tänk vad barn kan få en att frångå sina principer!

24 augusti 2010

Regn och sång


Vi myser inne medans regnet vräker ner. Freja verkar äntligen ha frisknat till efter sin sega förkylning som hållt henne i ett järngrepp sen innan bröllopet. I morgon bär det iväg till förskolan, första dagen sen vecka 27!
När vi gått förbi förskolans område har hon pekat och hoppat upp och ner i vagnen och velat gå dit. Gissa om hon kommer bli glad i morgon när vi går genom grinden!

21 augusti 2010

19 augusti 2010

Borås djurpark


Veckan efter bröllopet blev lugn. Dels styra upp allt efter helgen och sen var vi sjuka. Men ett besök på Borås djurpark blev det. Freja tecknde att de flesta djuren var antingen katt eller hund.

Aporna var väldigt facinerande, här tecknade Freja att en sov, en åt och några busade.

10 augusti 2010

Håller på att lägga in kort från vår stora dag men nu tröttnade blogger på mina ständiga uppladdningar och strejkar. Kommer mer bilder i morgon!

Vad gäller vår Göteborgs utflykt idag så blev den inställd, Freja hade en jobbig natt och hade feber på morgonen.

Är ni redo för bildbomb?





















09 augusti 2010

Håll ut

Jag vet att en del väntar på bilder från bröllopet men jag känner att jag måste gå och lägga mig!

Ligger lite efter med sömn efter denna helgen! I morgon ska Freja på synundersökning i Göteborg kl 08,00 vilket betyder att vi måste åka 06,30.

Uhh, tidigt...

04 augusti 2010


Under frukosten idag satt vi och pratade om planeringen inför helgen.
Freja tycker vi är ganska tråkiga just nu....

01 augusti 2010

Semester


Ett glas vin kanske?

Jessica och Claes

Freja koncentrerade sig att inte sätta ner händerna i sanden.

Vi åkte in till jobbet och lånade en husvagn och proppade in alla våra grejer och åkte ner till Falkenberg. Veckan började bra men vädergudarna ville annat och förvandlade campingen till en stor pöl.
Det är helt fantastiskt med att vara vid kusten men nackdelen är att man får sitta brevid håriga karlar som sitter och fiser i toalettbåsen, planera sin dusch efter när det inte står 10 personer före en i kön och ha kass uppkoppling.
Snack om ilandsproblem.


Nu är vi inne på sista veckan inför bröllopet! Kan inte fatta att ett år gått så fort sen Tobias friade! Pulsen börjar höja sig och vårt värdpar retas med oss och säger att "-De har inte kommit halvvägs i planeringen än!". Tror nog att de har bra koll!
Alla är givetvis välkomna till kyrkan på lördag om ni inte har nått för er!

Busted


Tyckte att det varit tyst en bra stund. Hittade Freja med handen i kakburken. Eller i alla fall i chipspåsen.